bye2017.reismee.nl

32. Mieren.

32. Hormigas!!!

Als we denken vrij af te hebben, dan hebben we het mis. Het is werken geblazen, met al die immigranten. Ze komen op alle mogelijkheden als verstekeling binnen. MIEREN !!! Het is een bekend probleem op deze camping. Maar dat ze na één dag al een snelweg heen en terug door de bovenste keukenkastjes hadden gemaakt, daar staan we wel even van te kijken. Help, wat nu. Even rondvragen en iedereen blijkt er last van te hebben en gif te spuiten. 'Want als je niks doet heb je zo heel Barcelona binnen', zegt de overbuurman, die hier een half jaar bivakkeert. Bij het campingwinkeltje verkopen ze het een en ander. Maar we hebben daar geen zin in , i.v.m. Joris en het milieu. Boudewijn googelt wat en vindt de oplossing: azijn en water, 1 : 1. Daar hebben ze inderdaad een hekel aan. Maar het blijft werken geblazen, want de mieren vinden iedere keer een andere route. Gif of azijn, het maakt niet uit. Ze lusten de gekste dingen wel: rooibosthee, bouillonpoeder, hondenvoer, maar geen fruit of brood. De honing en de bouillon staan nu in de koelkast. Hopen dat ze daar uit blijven. Een voordeel heeft het wel. Boudewijn is allerlei ruimtes gaan schoonmaken. Lekker fris, met azijnwater!
BYe

Reacties

Reacties

jan en lenie

Die Spanjaarden zijn niet tegen te houden. Ik zou er zo'n grote Torro op loslaten.....

lex en carla

Wij hebben vreselijk gelachen om dit verhaal, niet lachen hoor maar Lex hield het niet meer en staat nu onder de douche..........niet met azijn water maar schuim.
Wij zagen het al voor ons met die Torro...joepie doe voorzichtig!!

Maarten

Ja, die herinneren wij ons ook nog, van vorig jaar in Pals. Tip, voor zover je dat nog niet geprobeerd hebt uiteraard: maak het hele gebied rondom de wielen (en eventueel rondom een trappetje naar binnen) onaantrekkelijk. Dan is het daarna alleen nog een kwestie van alle al binnengekomen mieren verwijderen...

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!